Moraira

De schoonheid van Moraira

Moraira is nog steeds een vissersdorp en een van de mooiste kustplaatsen van de noordelijke Costa Blanca. Het is een gewilde plaats om te wonen en het behoudt zijn oorspronkelijke charme mede door een strenge bouwhoogte beperking, met alle voorzieningen in de nabijheid en gastvrije inwoners en bedrijven.

Een eersteklas jachthaven herbergt de jachten van de rijken en beroemdheden en in de onmiddellijke omgeving zijn er diverse toprestaurants voorhanden. Met zijn geplaveide straatjes en pleintjes biedt Moraira desondanks het gevoel en de sfeer van het schilderachtige vissersdorp van weleer. Het is omgeven door stranden, prachtige inhammen en baaien; El Portet is een van onze favorieten.

Als u van plan bent om een huis te kopen in Moraira aan de Costa Blanca in Spanje, ga dan in zee met INMoraira. Of u nu een bestaand huis of een nieuwe woning zoekt, een permanent verblijf of een zonnig vakantiehuis, INMoraira bezorgt u uw droomwoning. Wij kennen de huizenmarkt in Moraira en begeleiden u van A tot Z gedurende het hele aankoopproces tot ver na de overdracht.